За нас

Ние сме mebelionline.eu и представляваме електронен магазин за мебели, аксесоари и декоративни елементи за дома, офиса, хотела и пр. По-голямата част от продуктите в магазина са собствено производство по дизайн направен специално за целите му. Те са предварително проектирани и подготвени за производство. С цел да намалим разходите и да повишим качеството, ние не поддържаме складови наличности и всички мебели ги произвеждаме след конкретна поръчка. Това ни позволява да предоставим гъвкаво обслужване на Вас, нашите клиенти, и да Ви предоставим допълнителни услуги като например мебелите да се преработят по Вашите конкретни нужди, ако това е необходимо.

Друга част от продуктите, които предлагаме, се произвеждат от нашите партньори или ги внасяме специално за Вас. В стремежа си да задоволим високите изисквания на Вас, нашите клиенти, ние работим с широк кръг специалисти в различни области – художници, дизайнери, архитекти, конструктори, технолози и пр.

Онлайн магазинът ни е изцяло виртуален и не разполага с физически еквивалент. Ние напълно съзнаваме и подхождаме с разбиране, че нямате възможност предварително да докоснете Вашите мебели, но Ви уверяваме, че ние ги произвеждаме с изключително внимание и  прецизност. Ние уважаваме Вашето право на пълна информираност, за това нашият екип е на разположение да отговори на всичките Ви въпроси и да Ви даде необходимите разяснения предварително.

Нашият екип постоянно се стреми  да обновява, разширява и подобрява продуктите, като следи последните световни тенденции и ги вплита с класическите и доказалите се във времето практики.  Ние предоставяме коректно и гъвкаво обслужване, като амбицията ни е да се съобразяваме с особеностите и спецификата на всеки от нашите клиенти. Въпреки това не забравяме, че винаги има още какво да подобрим в своята работа, както и че винаги има какво ново да научим.

Mebelionline.eu е електронен магазин, които е собственост на “Филмар 74” ЕООД. Това е семейна фирма с дългогодишен опит в производството и търговията с мебели и аксесоари. Разполага със собствена производствена база и има възможност да предостави услуги, които са специфични и изискват индивидуален подход и отношение. За проекти, които изискват мащабен поглед и изграждането на цялостна визия, фирмата разполага с екип, които да изготви пълен, индивидуален,  интериорен проект.

Екипът на mebelionline.eu