Достaвка

Срок на доставка

Срокът за доставка зависи от избраните от Вас артикули. Ако това са от категорията аксесоари, срокът е 5 работни дни. За изделията от технически камък, срокът на доставка е 10 работни дни. Ако са от “аксесоари и допълнителни елементи за спалнята”, срокът за доставка е 7 работни дни. Продуктите от категория “за градината” са със срок на доставка 17 работни дни. Ако са от другите категории, срокът е 20 работни дни. Изключение правят продуктите, за които е упоменато друго в описанието на продукта. При поръчка на няколко продукта, за срок на доставка се приема най-дългия от тях.

След завършване на Вашата поръчка онлайн, наш консултант ще се свърже с Вас до 48ч по телефона или чрез e-mail за потвърждаване на поръчката и уточняване на всички детайли.

Ще Ви уведоми, когато датата на доставка наближи или в случай на закъснение.

Цена на доставка

Предлагаме различни варианти. Тя зависи от населеното място, обема и теглото. Цената на доставката може да я видите преди избора на начин на плащане. В нея се включва доставка до адреса на клиента, но не се включват товаро-разтоварни дейности и пренасяне.

Използваме куриерските услуги на Спиди и цените на доставките са съгласно техните тарифи.