Кухня

Кухня

  • Модел: 6004
  • Наличност: В наличност
  • 16,907.00лв.

Габарит на кухнята: дължина на едната страна 527cm’, дължина на другата страна 345cm’. По-късата страна се състой само от долен ред шкафове с височина 40cm. Височината на долния ред шкафове е 85cm, а на горния- 70cm. Между горен и долен ред шкафове  има 60cm разстояние.

Материали: Всички видими елементи  са изработени от натурален МДФ и фурнировани плочи дъб, лакирани с полиуретанов лак и байц. Вратите на горния ред шкафове са с лице бял гланц и гръб – бял мат. Корпусите на долния ред шкафове са от черно ламинирано ПДЧ.

Работният плот и видимата страница на долния ред шкафове са изработени от кристалит* с дебелина 40mm. Мивката е изработена от същият материал. По цялата дължина на кухнята между долен и горен ред шкафове има  гръб от бяло боядисано стъкло- лакобел. Върху него е монтирана декоративна метална шина за аксесоари. В колоната има стъклени гръбчета. Под долния ред шкафове има алуминиев цокъл.

* Кристалитът е имитация на гранита на базата на смоли и естествени материали. Освен че отблъсква микробите, материалът има и предимството, че не попива мазнини, лесен е за почистване и може да бъде вграден на всякаква повърхност. От него се изработват и кухненски плотове, тъй като не се издрасква и е топлоустойчив. Изработването му се извършва по индивидуална заявка в Германия.

Механизми: Вратите на горния ред шкафове са повдигащи се, а механизмите, които се използват са Aventos HF на Blum. Чекмеджетата са с механизми tandembox на Blum, с плавно затваряне. Има механизъм за бутилки с плавно затваряне, вграден отцедник за чинии и кофа за разделно събиране на боклук. Вратите на по-ниските шкафове от долния ред са с амортесьори.

В цената е включен монтажа на кухнята.

В цената не е включена стойността на електроуредите, смесителя и диодното осветление вградено в колоната.

Транспортът се добавя в цената след уточняване на адреса на монтажа, товаро-разтоварните дейности и пренасянето.

Кухнята може да се адаптира към други размери на помещението. Може да бъде изпълнена  в други цветове и материали.