Стъклен гръб за кухня с принт

Стъклен гръб за кухня с принт

  • Модел: 6012
  • Наличност: В наличност
  • 78.00лв.

Материал: закалено стъкло Clear Vision;

Дебелина: 5mm;

Размери: Ш600/В600mm;

Снимка: Може да изберете от нашата галерия от тук, да предоставите ваша или да закупите (лично или чрез нас) от shutterstock.*

Стъклата са обезопасени със защитно фолио, позволяващо директен монтаж със силикон.

Кухненски гръб с печат върху стъкло дава богати възможности за дизайна на Вашата кухня. Стъклото е материал, който се поддържа изключително лесно, а възможността да се отпечатват изображения върху него, позволява да развихрите Вашата фантазия и да създадете уникална атмосфера, която коренспондира на Вашия стил, характер и желания.

Печатът върху стъклото се осъществява чрез най-модерните тенденции за директен печат чрез мастилено-струйна технология и изсушаване с UV лампа.

Стъклото може да се закрепи чрез лепене със силикон, с двойнолепяща лента, винтове с декоративна капачка или водобранни лайсни. При поръчка ще получите подробни разяснения от нас.

Може да разгледате нашата галерия със снимки: http://photo.mebelionline.eu/60-x-60cm/

Забележка:

  • * Предоставените от Вас изображения трябва да бъдат с високо качество. Моля да се свържете с нас, за да уточним параметрите. Цената на изображенията от shutterstock не е включена в цената. 
  • В цената не е включена обработката на кантовете. Ако желаете такава, тя ще бъде калкулирана допълнително.
  • В цената не са включени доставка, монтаж и разпробиването на технологични отвори.
  • Стъклото с принт може да бъде направено и по Ваши размери. В такъв случай, цената ще бъде уточнена допълнително, като тя е пропорционална на тази. Максималният възможен вариант, който позволява технологията, е 2х3m.